Sådan gør du

Opgaven for jer er nu at skabe så megen opmærksomhed som muligt omkring jeres gudstjeneste den sidste søndag i september. Det kan I gøre ud fra de ideer, som vi har listet op her på siden, eller I kan selv komme med gode ideer, som I gerne må dele med os andre.

Konceptet er netop, at det er helt almindelige gudstjenester, som I afholder, men at I går ud og inviterer folk, gør opmærksom på jeres kirke og det fællesskab, der er at finde der.

Hvis I gerne vil bakke op om konceptet, vil vi gerne bede jer bruge Tilmeldingsformularen og meddele hvor og hvornår I holder gudstjeneste den sidste søndag i september. På den måde kan vi lave en gudstjenesteliste over alle de deltagende sogne.

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med oplysninger, ideer og pressemeddelser etc., som kan være til hjælp for jer.

%d bloggers like this: