Sådan gør du

Opgaven for jer er nu at skabe så megen opmærksomhed som muligt omkring jeres gudstjeneste den sidste søndag i september. Det kan I gøre ud fra de ideer, som vi har listet op her på siden, eller I kan selv komme med gode ideer, som I gerne må dele med os andre.

Konceptet er netop, at det er helt almindelige gudstjenester, som I afholder, men at I går ud og inviterer folk, gør opmærksom på jeres kirke og det fællesskab, der er at finde der.

Hvis I gerne vil bakke op om konceptet, vil vi gerne bede jer bruge Tilmeldingsformularen og meddele hvor og hvornår I holder gudstjeneste den sidste søndag i september. På den måde kan vi lave en gudstjenesteliste over alle de deltagende sogne.

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med oplysninger, ideer og pressemeddelser etc., som kan være til hjælp for jer.

Advertisement
%d bloggers like this: