Velkommen.

24. september 2023

Udvalget for Fyld Danmarks Kirker håber, at mange af Jer vil være med til at gøre den sidste søndag i september 2023 til en søndag, hvor der kommer rigtig mange i kirke.

Vi sender senere en pressemeddelelse ud. I år vil vi lægge vægt på, denne søndag at bede om fred.

Marts 2023

Fyld Danmarks Kirker på den sidste Store Bededag den 5. maj 2023

Store Bededag 2023 bliver den sidste i en historisk tradition, der begyndte i 1686. Det fortjener næsten at blive markeret med fyldte kirker ud over hele landet.

Provst Søren Nolsøe, Høje Taastrup provsti har derfor foreslået, at man kan lave en ekstra Fyld Danmarks Kirker Dag i år på Store Bededag

Mange kirker er allerede fyldte denne dag med forventningsfulde konfirmander og deres gæster. Men i kirker, hvor der ikke afholdes konfirmation den 5. maj 2023, vil han og udvalget bag ”Fyld Danmarks Kirker” gerne opfordre til   ……………….. læs mere på www.stbededag.dk og se hele pressemeddelelsen her på siden

25. september 2022

Udvalget for Fyld Danmarks Kirker håber, at mange af Jer vil være med til at gøre den sidste søndag i september 2022 til en søndag, hvor der kommer rigtig mange mennesker i kirke.

I  år har vi i pressemeddelelsen, som står her på hjemmesiden, lagt vægt på at få de kirkegængere, der ikke rigtig har haft mod til at vove sig ud på grund af fare for corona, at få dem tilbage til kirken. Der skal måske bare en opfordring til, fra en de kender, til at komme igen.

Vi opfordrer alle til at invitere andre med i kirke denne søndag –  i 2022  den 25. september –  så kirken igen kan blive fyldt med glade mennesker og mennesker, der har brug for fællesskab, salmesang og det glædelige budskab, som lyder hver gang, vi holder gudstjeneste.

På udvalgets vegne

Bente Asschenfeldt – Udvalgsformand

———–

Pressemeddelelse 2022

Pressemeddelelse 2022 er klar og kan frit bruges.

———————————————————————————-

180 fyldte kirken i Nakskov – LÆS MERE…>


HVAD skete der mon i Hellevad og i Nakskov?

LÆS MERE MED UNDER “Omtale i presse m.v.” ELLER KLIK PÅ BYNAVNET.


Gode_ideer

Ide-katalog

Med inspiration fra mange af landets sogne har vi lavet et ide-katalog til forskellige tiltag, som præster, øvrige ansatte og menighedsråd måske kan hente inspiration fra.

LÆS HER

——————————————————————–

Pressemeddelelse for 2021

kan læses ved at klikke på LÆS MERE og kan frit bruges i det lokale arbejde.

Pressemeddelelsen kan downloades både i Word og PDF format.

——————————————————–

oestvendsyssel-avis-2016

LÆS MERE….>


Vejskilt i Serritslev Serritslev 2015

———————————————————————————–

I Aarhus tilbyder KFUM og KFUK en SMS service

Fyld kirkerne i Aarhus facebook

—————————————————————————————

11-09-2015

Er det godt at være fuld?

Ja, i hvert fald når det er en kirke, for så lyder sangen af mere. Og det er mere festligt at være med, når kirken er fuld af mennesker, end hvis den er halvtom. Mange er i gang når sognene igen fylder kirkerne i Brønderslev Kommune

LÆS MERE…>

————————————————————————————

Holbøl kirke sørgede for standsmæssig kørsel af præsten LÆS MERE…>

————————————————————————————-

9 a har sørget for, at opfordringen til at Fylde Danmarks Kirker er kommet på film

se blot her:

https://www.facebook.com/video.php?v=355479147947340&set=o.483551185023128&type=2&theater

————————————————————————————-

FRIT LEJDE i Egå kirke – LÆS MERE…>

————————————————————————————–

“Giv kirken en chance” – se det nye forslag til tekst i kirkeblade m.fl.  LÆS MERE…>

————————————————————————————–

Christianskirken Kgs. Lyngby 2012

Vi har tilføjet en ny side med Beretninger og forventninger fra sognene, hvor vi vil viderebringe beretninger fra nogle af de kirker, der brugte sidste søndag i september til at fokusere på gudstjenesten og gøre opmærksom på kirken. Samtidig lidt om forventningerne til dette års Fyld Danmarks Kirker dagen den sidste søndag i september. Vi håber at kunne bringe beretninger og forventninger fra alle landets stifter. LÆS MERE..>

————————————————————————————–

En af de rigtig gode historier fra Fyld Danmarks Kirker 2012 er fra Brønderslev Provsti i Nordjylland. Der har man taget initiativ til at fylde provstiets kirker på Fyld Danmarks Kirker dagen den sidste søndag i september.

Hovedformålet er at styrke søndagens højmesse. Det er et rigtigt flot initiativ, som vi håber kan være til inspiration for andre. LÆS MERE…>


.

.

.

.

.

Denne hjemmeside er oprettet som gratisside hos firmaet WordPress, der som modydelse, og uden vor medvirken, placerer annoncer på siden.