Deltagende kirker 2020

Gudstjenester søndag den 27. september 2020

Alle kirker, der holder gudstjeneste denne dag, er i princippet med i aktiviteten Fyld Danmarks Kirker.Christianskirken

Nogle kirker vælger, af lokale grunde, at holde Fyld Danmarks Kirker søndag en af de andre søndage i september, hvilket så er anført i kolonnen “Særligt”, hvor det ligeledes er anført når flere kirker er gået sammen om en fælles gudstjeneste.

Deltagerlisten omfatter de kirker, der aktivt har tilmeldt sig samt de kirker, Udvalget har læst om i kirkeblade og aviser samt ved søgning på hjemmesider.

Tilmelding kan ske via Tilmeldingsformularen

Det er glædeligt, at der hvert år er rigtig mange kirker, der betragter sig som en del af fællesskabet Fyld Danmarks Kirker.

Klik på “www” og kom direkte til kirkens egen hjemmeside.

Kirke Tids- punkt www Særligt Stift
Gundslev 11.30 www Vi skal fejre høstgudstjeneste og synge og lytte til kirkens nyindviede orgel! Lolland-Falster
Nakskov – Sankt Nikolai 10.30 www Biskop Marianne Gaarden prædiker Lolland-Falster
Volsted 14.00 www Aalborg

Fejl eller mangler på denne side bedes meddelt via Kontaktformularen eller Tilmeldingsformularen. Opdatering af hjemmesiden med nye oplysninger foregår ikke automatisk, hvorfor der må afventes en manuel behandling.

.