Giv kirken en chance

Forslag til tekst i kirkeblade m.fl.

Giv kirken en chance

Gennem fem år er der på landsplan arbejdet på at skabe interesse for højmessen som en central del af sognets kirkelige liv.

Initiativet heder Fyld Danmarks Kirker, og er en opfordring til at invitere familie, venner, naboer og bekendte med i kirke den sidste søndag i september for at opleve stemningen ved en dansk gudstjeneste,

I år skal Danmarks kirker for sjette gang fyldes. Datoen er søndag 28. september.

Nogle sogne arbejder aktivt for denne dag, mens andre glæder sig over den opmærksomhed, som Fyld Danmarks Kirker skaber, og som de fleste steder smitter af på kirkegangen denne søndag.

Over 240 sogne har allerede deltaget i dette fællesskab. Det er let at orientere sig i den lokale gudstjenesteliste i kirkebladet, det lokale dagblad eller den lokale ugeavis om, hvornår der er gudstjeneste i din kirke. Prøv det, og tænk på det fællesskab man føler ved at vide, at der også rundt om i landets mange andre kirker sidder mennesker, som har besluttet denne dag at høre den stedlige sognepræst udlægge dagens tekst, og som nyder at synge nogle af vores dejlige salmer sammen med andre.

FYLD KIRKEN LOGO

—–

Teksten kan hentes her i Word format Giv kirken en chance

Advertisement
%d bloggers like this: