Hvem er vi – Udvalget for Fyld Danmarks Kirker

Hvem er vi – udvalget for Fyld Danmarks Kirker

Vi er et udvalg nedsat af biskop Steen Skovsgaard, Lolland-Falsters stift. Udvalget refererer til Stiftsrådet i Lolland-Falsters stift.

Udvalget består af følgende medlemmer:

  • Bente Asschenfeldt (formand)
  • Bjarne Enemark
  • Mogens Warrer
  • Ole Vandrup (redaktør af hjemmesiden)

Kort historik om udvalget:

Efter ideen om Fyld Danmarks Kirker opstod i 2009 nedsatte biskop Steen Skovsgaard et selvstændigt Fyld Danmarks Kirker udvalg under stiftets Innovationsudvalg. FDK-Udvalget fik Rebekka Maria Kristensen, sognepræst i Utterslev-Herredskirke-Løjtofte på Lolland som formand. Desværre har Rebekka på grund af stort arbejdspres været nødt til at holde op som medlem af og formand for udvalget. Efterfølgende har biskoppen bedt Bente Asschenfeldt om fra 2012 at være formand for udvalget.

Hvad kan FDK-Udvalget hjælpe med:

Til FDK dagene har udvalget fået økonomi fra Lolland-Falsters stift til at få fremstillet plakater med logo samt bogmærker. Bogmærkerne har en opfordring til af Fylde Danmarks Kirker den sidste søndag i september.

Plakat og bogmærke kan ses under Materialer og ideer.

Så længe vi har lager af plakater og bogmærker, kan de rekvireres mod betaling af forsendelsesudgifter.

Udover materialerne holder vi hjemmesiden ajour med alle de gode ideer, vi modtager fra præster, menigheder og enkeltpersoner fra det ganske land. Så send alle de gode ideer, I har.

Tidligere år har vi lavet en liste over deltagende kirkers gudstjenester og tidspunkter. Vi er opmærksomme på, at mange flere end de nævnte kirker har været med til at fylde Danmarks kirker den sidste søndag i september. Der er delte meninger, om vi skal lave en sådan liste eller ej. Derfor vil vi meget gerne have nogle kommentarer om dette emne. Vi syntes blot, at det var dejligt at se, ideen sprede sig mere og mere.

Kommentarer, forslag og bestillinger sendes via kontaktformularen eller på e-mail fyldkirken(a)gmail.com – eller pr. brev eller telefon til formanden.

.

.

.

.

.

.

Advertisement
%d bloggers like this: