Tak for 2017

Lolland, den 26. september 2017

Så har det atter engang været Fyld Danmarks Kirker dag den sidste søndag i september, hvor mange kirker ud over det ganske land har været med til at invitere til gudstjeneste ved at menigheden har inviteret familie og venner med denne dag.

Fra Udvalget for FDK vil vi gerne sige tak til alle Jer, der bakker op om denne enkle ide med at få flere med til gudstjeneste, så de forhåbentlig får en fornemmelse af, at her forkyndes et glædeligt budskab, her er et fællesskab, her kan jeg også være helt i ro, og her kan jeg synge lovsange.

Vi håber, at rigtig mange af Jer vil være med igen i 2018, hvor det er 10’ende gang, der holdes en Fyld Danmarks Kirker dag. Det er søndag den 30. september 2018.

Hvis nogle af Jer har billeder fra gudstjenesten den sidste søndag i september 2017, vil vi blive meget glade for at få en kopi, der kan lægges her på hjemmesiden.

Tak for Jeres indsats, og på gensyn i 2018.

Bente Asschenfeldt

Reklamer